23 martie 2012

Armonii si Contemporania la Roblogfest

Am  aflat de concurs de pe FB :)
Eugenia a fost tare scumpa si m-a inscris la blogul de parinti, iar Mihaela, mama leusorilor si-a pisicutei, ne-a inscris pe mine si Diana Rotaru la blog cultural si blog de muzica.
 Ca sa ne votati, trebuie sa va faceti cont pe http://roblogfest.ro/ , ceea ce intr-adevar ca dureaza vreun minut jumate, insa :
Blogurile de parinti sunt minunate, mie mi se pare ca se compara mere cu pere, le-as da premiu la absolut toate, asa ca votati-ma :)
Blogurile culturale sunt jurizate, asa ca acolo nu puteti sa ne votati.
 Perioada de votare este intre 22-29 martie.
 Daca va place de mine, si mai ales, de noi (Diana si cu mine),  aratati-ne asta :)

3 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
    35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

    Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
    Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

    dumitru_gabriela31@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. am sa pun un anunt pe FB. si comentariul este de ajuns. Din pacate, si eu sufar de o boala f grava si am doi copii de ingrijit, iar ultima mea operatie se pare ca inca nu a rezolvat problema, dupa catvea zile bune am o recadere....
    deci sa ma ierti ca nu am putere, fizica si psihica sa ma implic mai mult.

    RăspundețiȘtergere