1 decembrie 2008

De ce Stokke Xplory?

pentru ca e bun, frumos si intra in lift.
pentru ca nu se strica!
pentru ca ofera copilui cea mai buna priveliste.
pentru ca ofera copilui cea mai buna pozitie.
pentru ca e extrem de usor de condus.
pentru ca landoul poate fi cosul bebelusului in primele 3 luni.
pentru ca se poate folosi pana la 3 ani.
pentru ca a fost bestial la mare sa nu-mi linga toti cateii copilasul dormind aproape pe jos ( desi in carut), cum au patit din nefericre alte mamici.
pentru ca in vacanta a fost scaunul de masa.
pentru ca are plasa de tantari


pentru ca o mama are dreptul sa aleaga ceva care ii face placere , fara a fi considerata snoaba, infumurata si fitzoasa.


Cine nu stie ce e un stokke, sa gugaleasca!
:))

18 comentarii:

  1. Este vorba despre carutul tau pe care i l-ai luat lui bb Gheo, nu? Ti-am "urmarit" cautarile si am vazut modelul. Personal, ca design, nu-mi place, dar sunt de acord cu tine ca o mama are dreptul sa-si aleaga ce-i place, fara sa fie considerata fitoasa ... Am cautat si eu mult pana sa-mi cumapar pt. Silvia carutul care imi place si m-am oprit la Peg Perego Switch (cauta pe google modelul, sac!). Si musai rosuuuuu (na, fiecare cu piticii lui)!!!! De care sunt fff multumita ... Sa-l stapaneasca sanatos bb Gheo carutul pe care l-ai ales!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))
    ideea era ca sunt f multe chestii de luat in consideratie, de exemplu, mie imi trebuia musai carut cu manerul dintr-o sg bucata, sa se poata tine Sofia de el, si ca nu doar snobismul te face sa alegi intre un obiect sau altul:)
    Sa va plimbati si voi cu placere in Peg Perego, am auzit ca-s f rezistente!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, pana acum s-a dovedit a fi rezistent ... si am facut multi km. cu el ... de la tine am preluat ideea, ai scris-o pe undeva ... ca acest carut a devenit o prelungire a mainilor tale. Idem. Deci, iau cu mine peste tot carutul ... Da, sunt multe de vazut in alegerea unui carut. Si, bineinteles, sa te simti si tu bine impingand la el ... hahhhaaaa .. pe langa confortul copilului ... Multumim pt. urari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stokke? Eu credeam ca aveti un Quinny.. cel putin asa am retinut (sint o cititoare din umbra a odiseii, deoarece sint in posesia unei dulcete mici de septembrie 2007). E frumos si Stokke, noi insa ne multumim cu un Primii Pasi de unica folosinta, sper sa ne tina pina mai creste fata :-D

    RăspundețiȘtergere
  5. am cochetat si cu quinny, tii tu minte ceva:)
    ce mai face vanda? (sper ca nu incurc numele:)) )

    RăspundețiȘtergere
  6. hehe, si tu ai memorie buna.. Vanda e bine, are dinti gramada, dar nu merge inca. Abia azi s-a incumetat sa faca o juma de pas singurica, apoi a cazut si i-a disparut curajul.

    RăspundețiȘtergere
  7. presupun ca merge in patru labe, nu ramane ea nedeplasata:))
    Gh merge abia de 2 saptamani, in conditiile in care s-a ridicat singur tinadu-se de gratiile patutului la 6 luni jumate, iar la 10 luni se ridica fara ajutor in picioare...statea catvea secunde...si paf, de-a busilea:))
    Si S. a mers in 4 labe tot asa mult, las ca e bine:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Daa, in 4 labe n-o intrece nimeni :-D de la 9.5 luni tot face antrenamente. Frate-su in schimb a mers de-a busilea foarte putin, o luna si un pic, apoi s-a facut biped. Uite ca se intimpla si cind fetele sint mai puturoase ca baietii, ca de obicei, statistic, e invers :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Sigur, cita vreme o tine punga, poate sa aleaga si luna de pe cer daca asta o face fericita. Eu nu vad o asemenea problema ca rea- vointa din partea comentatorilor anti- carutul X sau Y, vad asta cum era in trecut cu adusul portocalelor la scoala (pe vremea lui Ceausescu), adica unul minca si altii salivau ca n-aveau sau nu-si permiteau. Romania este totusi o tara cu destui saraci care-o intind cu greu de la un salariu la altul. Pentru oamenii aceia, carutul supersonic e un moft, creste copilul si fara el,e chestie de prespectiva si prioritati, nu cred ca trebuie sa te simti deranjata daca unul sau altul comenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  10. da, stiu cum e, la S. am avut cum am zis niste jafuri, si atata paguba, nici macar nu statea inauntru, decat f rar.
    Nu mai spun ca avea haine doar de capatat si primele 2 luni ii atarnau sinistru, ca ea era mititica si nu aveam bani sa-i cumpar altele, asa ca s-a imbracat vreo 4, 5 luni cu ele:)))
    Si totusi nu le-am judecat pe mamicile care foloseau chestii noi si frumoase, desi, repet, stiu perfect ca se traieste minunat si fara ele.
    Iar daca ma vezi pe strada(fara carut) nu dai doi bani pe mine, cred ca muncitoarele se imbraca mai bine:D
    Na, ce-am dat pe carut, am economisit din biberoane si lapte praf, ca nu s-au folosit chestii din astea la noi in casa:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am cochetat cu ideea asta la un moment dat, dar apoi am primit unul clasic si nu am mai dat banii pe ceva ce nu mai era absolut necesar.

    Totusi, ma intereseaza daca poti urca si cobori scari cu el comnfortabil pt cineva care sta la etj 4 si are probleme cu coloana (nu poate sa ridice greutati, sa se aplece frecvent) si dc nu presupune efort mare de manevrat.

    Sa-l porti cu placere!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. are functiunea aia de coborat scari, care e destul de ok, dar eu n0-am tupeu s-o folsesc nici macar 2 etaje, iau liftul.Pt cateva trepte merge, am fost si la mall cu el.
    Si nu e un carut usor, ca greutate. daca ai probleme cu coloana si trebuie sa il ridici in brate cu tot cu copil, nu ti-l recomand.
    pe strada insa se manevreaza ca fulgul, merge uns.

    RăspundețiȘtergere
  13. wow, la partea cu patrupedele care vin sa linga bebelusul nu m-as fi gandit! iar chestia cu statul la masa direct din carucior intr-adevar e utila. sa-l stapaniti sanatosi in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  14. dupa ce nu il mai folosesti pentru Gheo il vinzi?;;)

    RăspundețiȘtergere
  15. hahaa, nu cred ca ma lasa sormea, ca mai vrea inca un copil :))si-asa se oftica ca acuma nu pot sa i-l dau:D

    RăspundețiȘtergere
  16. cite comentarii de la un carucior :-)) noi am avut un chicco 3 in 1, pt ca nu incapea in lift quinny (care mai degraba i-a placut sotului ca design decit mie ca manebrabilitate etc) si care s-a dovedit f f f bun si care se pliaza "umbrela" si incape usor si in masina (Fiesta la vremea aceea); retrospectiv vorbind si nu numai, conteaza siguranta copilului (pt coloana vertebrala etc) si cit de usor e pt mama sa se descurce singura cu el :-)

    RăspundețiȘtergere
  17. Stokke a fost si visul meu. Iubesc caruciorul ala. Imi place si cum arata si cum merge, imi plac si culorile ... e caruciorul ideal dupa parerea mea. Mi s-a parut insa un pic cam scump si am optat pt Quinny pana la urma. Oricum, sa-l stapaniti sanatosi si nu va uitati in gura lumii.

    RăspundețiȘtergere
  18. dar de unde l-ai luat ca nu am inteles. merci

    RăspundețiȘtergere