8 octombrie 2009

Vodafone sau Orange?

Cred ca din pacate va trebui sa-mi schimb numarul, (si telefonul) o complicasenie fara margini pe care n-are sens sa o povestesc.

Asa ca fac un topic mega egoist de self help, pentru ca n-am vreme e studii de piata etc....poate va pricepeti voi la telefoane si abonamente??

17 comentarii:

  1. Pun-te pe Portocala sa pot sa te sun mai des:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Orange. Si am si om care sa te ajute.

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde unde au prietenii si rudele tale ... cei pe care-i suni cel mai des si cu care vorbesti cel mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu as alege cosmote. Au oferte foarte bune pentru cei din retea( pana la 2000 de minute gratis)niciodata nu ma trecut peste 200...si in plus 120 in orice retea la orice ora cu abonament de 50 de lei.

    Cosmote e cel mai convenabil. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu tot cosmote as alege. au multe minute si preturi mici. si reteaua are acoperire mare. am doua abonamente pe acelasi nume si platesc in jur 60 de lei. si minute multe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Orange am in Ro si am fost multumita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aduna abonamentele de pe ultimele 3 luni si fa un calcul: cate minute vorbesti in vodafone, cate in orange, cate in cosmote, si cate in romtelecom => minutele cele mai multe iti vor sugera si reteaua.

    Mai tine cont aici si de ce retele apartin cei care te suna...daca veio schimba reteaua s-ar putea sa trebuiasca sa le dai tu telefon, pentru ca nu le-ar mai fi convenabil sa te sune :)

    Oricat de tentante ar fi ofertele operatorilor tine cont ca minutele cele mai multe sunt in reteaua lor si nu in celelalte.

    Daca obtii un abonament cu 1000 de minute in cosmote, ma indoiesc ca te-ar avantaja cu ceva pentru ca pur si simplu nu ai avea cu cine sa vorbesti :)

    Dupa ce te hotarasti la retea, studiaza ofertele, da un telefon la ei si negociaza. Stii prea bine ce oferta buna am obtinut eu :)

    Eu ti-as recomanda asa:
    Vodafone familia de 12.99 EUR
    https://www.vodafone.ro/personal/oferte-speciale/promotie-la-abonamente/index.htm
    Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  8. sau daca vrei mai multe minute in afara retelei, uita-te aici:
    https://www.vodafone.ro/personal/oferte-speciale/promotie-la-abonamente/index.htm#id1

    ai si abonamente cu internet mobil
    :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu iti sugerez Orange. Am avut si Vodafone dar, am renuntat. In primul rand pentru acoperire. Stii foarte bine ca peste tot pe unde am umblat prin Dobrogea si Banat erau zone in care doar Orange mergea, nu si viceversa. In al doilea rand, pentru abonamente. Ofera mai multe minute nationale, ori astea ma intereseaza pe mine. Spre exemplu, eu am 200 nationale, 250 orange, ceva sms-uri si mms-uri toate la orice ora, pentru 8 euro.

    Cum te-a mai sfatuit cineva pe aici, cel mai bine e sa te gandesti unde vorbesti mai mult: in orange sau in vodafone? Daca diferentele nu sunt foarte mari, alege un abonament cu multe minute nationale.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am orange si cosmote si nu se compara nici ca pret, nici ca acoperire. cu cosmote-ul vorbesc de ma satur, cu orange-ul sunt mereu contra-cronometru si tot platesc o gramada. si pe unde am fost pe la munte nu aveam acoperire la orange, dar la cosmote era. acum mai depinde si daca ai cu cine sa vorbesti la cosmote, la mine s-a nimerit ca multa lume cu care vorbeam a trecut la cosmote, asa ca imi convine. as renunta si maine la orange, dar ma obliga contractul sa mai stau si pe la ei o vreme

    RăspundețiȘtergere
  11. Va multumesc din suflet :)
    Intr-adevar, vorbesc mai mult in Vodafone, toate rudele Vodafone au....dar ma intereseaza si asta cu minutele nationale.
    ma gandeam pt banat/Dobrogea etc sa imi iau eventual o cartela pe care s=o incarc in situatia respectiva, a fost f nasol in Dobrogea sa n-am semnal la Vodafone.
    Adriana, da, la munte Cosmote are o acoperire f buna, dar chiar n-am pe nimeni in jur cu nr de Cosmote....

    ia sa studiez eu mai temeinic, poate diseara, cand se culca cei mici.

    RăspundețiȘtergere
  12. stai ca de bine ce ii blamam pe cei de la orange, am vorbit ieri cu ei si ma intrebau daca sunt multumita de abonamente, ca au altele noi si mult mai convenabile. asa ca m-au convins sa mai raman o vreme la ei. si la vodafone am vazut multe reclame cu abonamente de familie cu multe minute incluse, in sfarsit si-au adaptat si ei ofertele, cred ca pleca multa lume la cosmote

    RăspundețiȘtergere
  13. =)) sa ne spui totusi ce alegi, daca tot am urmarit si citit constincios toate mesajele :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Orange prepay, cartela - reincarci lunar cu 5 euro si ai miliarde de minute in toate retelele si minute nationale si sms-uri. Intereseaza-te; e mai rentabil ca orice abonament. Are mama si e mult mai avantajos decat abonamentele noastre de 10 euro cu minute incluse.

    Si Cosmote e o optiune buna.

    RăspundețiȘtergere