8 iunie 2010

Foarte bine..:)

Are mama fata mare. Trece-n clasa a doua. Cu FB pe linie.

8 comentarii:

 1. Yupppyyyy... ce mama mandra... Ai si de ce... felicitari... sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Va pup.

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari si la cat mai multi ani asa! Pupam fata isteata...ce voiai mai sabina, cu cine sa semene? ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Super, ce bravo e! Asa sa o tina si in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 4. binainteles ca imi plezneste pielea pe mine...dar daca ma gandesc...nu cunosc niciun copilas sa nu fi incheiat clasa 1 altfel decat cu fb pe linie :P

  RăspundețiȘtergere
 5. bravo, felicitari, nici nu ma indoiam de Sof! :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere