7 decembrie 2011

Bibi Reminder

Avem SMS: 848, 2 euro, intre 10 si 16 decembrie.
amanunte : viatacudba.blogspot.com

Avem fotografiile lui Cornel.

Avem calendare de vanzare cu fotografiile mele. Au sosit si arata f f bine.

mai aveti 2 zile in care sa comandati calendare cu imaginile voastre preferate, iar 20% din incasari merg la Bibi.



Avem Talcioc Urban.

Acolo unde voi fi si eu prezenta, in persoana sau cel putin prin reprezentanti. Si anume prin 50 de semne de carte cu fotografiile mele, care vor costa 10 lei bucata.
Am preluat ideea de la Raluca, cu bratarile statement.
asa arata semnele de carte:



In rest, sunt cam depresiva si ingrijorata, am dizertatia pe 20 decembrie, nu am cu ce sa ma imbrac, m-am ingrasat vara asta infiorator, imi vine sa sparg oglinzile si nu mi-am scris prezentarea. Adica schita, ca nu sunt genu sa invete comentarii pe dinafara.

Dar sigur mi-ar creste moralul daca s-ar cumpara cele de mai sus.

3 comentarii:

  1. Scuze pt ca dau buzna..am vazut pe blogul cojocarii ca sustineti cauza lui Bibi, asa ca am o rugaminte...

    Va ia doar 3 secunde pt a vota la linkul urmator

    http://www.isistv.ro/concursuri/bebe-in-bucatarie/participanti-bebe-in-bucatarie/participant-concurs-bebe-in-bucatarie-liviu-octavian/


    ..este pt o cauza buna, banii castigati ii vom dona lui Bibi,baietelul cu DBA...daca nu va cer prea mult , poate dati mai departe acest mesaj prietenilor, pt ca avem multe voturi de recuperat fata de 1 situat deoarece noi chiar am adunat voturi....se poate vota in fiecare zi, pana pe 20 dec

    Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  2. nu te mai criza atata cu imbracatul! stiu ca mai radea si Bogdana, da' n-ai tu un sarafan fain si simplu, pe care sa il asortezi cu o camasuta draguta? sau cu un sacou interesant (dar simplu)? sau daca nu sacou, un sirag de margele mai lungi? nici nu-ti stiu stilul in general, dar cred ca asa ceva ar fi suficient :)

    RăspundețiȘtergere
  3. scrie-mi la mimiavera@yahoo.com, daca nu te deranjeaza ideea de a imprumuta ceva de imbracat;cre ca am ( mai) toate marimile in garderoba ( de la 36 pina la 46-48)
    :)

    RăspundețiȘtergere