22 decembrie 2011

Ce inseamna pentru mine doctoratul

Desigur, e un titlu onorant, pentru care am muncit, la care am aspirat dintotdeauna, in sensul ca am urmarit sa imi dezvolt ideile pe care le-am avut inca de la inceputul studiilor. iar ele s-au cristalizat, apoi s-au nuantat si s-au rafinat de-a lungul vremii.

Insa mai mult decat atat, e o victorie morala in lupta cu viata. De aceea pentru mine finalul a fost extrem de emotionant. Cata vreme am intrat in „sustinere mode” am fost rock solid, impecabila. Dar la momentul multumirilor, toate momentele incredibil de grele prin care am trecut, combinate cu solemnitatea momentului, m-au coplesit.
Sigur ca e placut sa ma alint un pic, sa ma scald in supa suficientei de sine :) , dar am fost extrem de mandra de mine si de ceea ce am realizat. Nu profesional, asta era de la sine inteles si nu am avut dubii (majore :D), dar pe plan uman.
Asta imi da multa incredere in viitor.

Cata vreme ai facut niste punctii de maduva, niste chimioterapii, peste 750 de zile de cortizoane , ai mai crescut copiii, ai compus, ai fotografiat, cu expunere publica, si ai terminat un doctorat summa cum laudae, nimic nu te poate dobori.

7 comentarii:

  1. Esti minunata si sunt mandra ca te am cunoscut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact cum spui - nimic nu te poate dobori! Multumim ca esti si ca ne dai exemplu de ceea ce E POSIBIL.
    Te pupam, Sarbatori Fericite cu multa bucurie si liniste in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, Sabina!

    Sarbatori fericite, sa ai parte de zile linistite si fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. e bine cand gasesti interior resursele necesare. si exterior sustinere si iubire :)

    RăspundețiȘtergere