20 februarie 2012

ce trebuie si ce vrem

Exemplu concret: joi am prezentarea la Pecha Kucha Night. Dar miercuri e sedinta cu parintii. Daca ma duc la sedinta, stau acolo 2 ore si ascult diverse, joi voi fi varza. Daca se duce sotul, ma fac varza copiii (desi cu ei cred ca ma descurc eu in cele din urma, motivul pentru care nu vrea el sa se duca e timidatea).
O mama si sotie buna ar da incolo prezentarea si s-ar duce la sedinta, nu?
Eu oricum am ales prezentarea.

11 comentarii:

  1. lasa ca sedinte or sa tot fie. daca vrei sa vorbesti cu invatatoarea, te poti duce si in alta zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Categoric, sedintele se pot sari. Mai alea sedintele. Asa ca odihneate te pt joi

    RăspundețiȘtergere
  3. eu n-am fost la niciuna anul asta. iar de cand a inceput semestrul sofia a stat aproape numai acasa, din cauza de viroze. De ieri are din nou febra iar eu nu am sunat la invataoare. de jena.
    nu pot ridica telefonul sa formez numarul, ma seaca de puteri.

    RăspundețiȘtergere
  4. ar fi bine ca sotul tau sa faca un training de vorbit la telefon. eu, insa, nu pot sa il ajut, deoarece, eu, insami, am dificultati in a o face-o, sotul meu se cruceste cand ma vede uneori atat de neputincioasa. dar se invata, greu, dar se invata

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu, bineinteles ca nimeni nu "ar da incolo"prezentarea daca a mers pana aici.Insa probabil majoritatea ar merge la ambele din moment ce nu sunt in acelasi timp.M-am tot gandit de ce sa "fii varza" daca mergi la sedinta? Eventual, daca discursul te oboseste te poti gandi la altceva in timpul ala:).Insa, sedintele cu parintii in general sunt motive pentru a vedea cum reactioneaza cei ce isi imprima caracterul pe colegii copilului tau (unicele momente de altfel in care poti vedea asta uneori) si asta te ajuta in anumite momente am vazut in discutiile cu propriul copil.Mai bine intelegi ce e cu copilul la scoala daca vezi putin parintii celorlalti.Succes.
    PS: eu de fiecare data ma scuz si plec mai devreme de exemplu:) cand incep sa se lungeasca dar nu te sfatuiesc sa faci asta pentru ca probabil ti se pare groaznic:))

    RăspundețiȘtergere
  6. MariaM, din pacate am luat si eu raceala de la copii, de aia m-ar obosi sinistru.
    Sunt si inainte de operatie si desi pare stupid, orice efort suplimentar ma termina.
    daca eram, sanatoasa nici nu exista postarea asta :)), ai dreptate cu toate argumentele, sunt f bune sedintele din punctul asta de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela, si tu? vaaaai. suntem o gasca de ...era sa zic eu ce, de neputincioase, fie :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu as alege prezentarea fara sa stau pe ganduri. Sedinte tot vor mai fi, de ce-i asta asa importanta? Sau te duci, stai o jumatate de ora cu capul pe banca si apoi te scuzi si pleci? Sau suni invatoarea cu cea mai rea voce posibila si-i dai doua dintr-o lovitura: cum tu nu te duci la sedinta ca esti bolnava si nici Sofia nu vine la scoala din acelasi motiv.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt ca n-am fost la nici macar una singura anu asta :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. O mama si o sotie buna ar trebui sa dea incolo gandurile negre si sa se impace cu ideea ca face tot ce poate. (nu ca asta ar fi chiar asa usor de facut :)) ).

    Bafta la prezentare :)

    RăspundețiȘtergere
  11. A, te-ai imbolnavit si tu.Nu intelesesem asta din mesajul initial.Sanatate multa atunci si refacere grabnica iti doresc.

    RăspundețiȘtergere