30 iulie 2015

E vară, e Sofia pe blog

După doi ani de pauză, domnisoara Ada Sofia Ulubeanu s-a decis să își reia guestpost-urile pe blogul meu.
 În aceasta frumoasă dupa amiază caniculară chiar și la Bușteni,
o pictură cadou pentru o fetiță de 6 luni neîmplinite,  la care a lucrat toată ziua.
 Pentru cei care a deschis mai târziu computerele, Sofia nu a luat lecții de desen/pictură niciodată.



8 comentarii:

  1. ugerul roz descentrat, fire de iarba uitate, inimi muscate in pomi cu radacini in drum

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha, Sofia strikes again! ne bucuram sa ii vedem din nou creatiile aici :D!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum am reușit să mă stabilesc cu soțul meu cu ajutorul d-lui Ajayi casterul vrăjitor, am 47 de ani cu trei copii, într-o dimineață acum aproximativ 8 luni, soțul meu tocmai s-a trezit din pat și următorul lucru a spus că a fost că ar trebui să divorțăm că nu mai este interesat de căsătoria noastră, acele cuvinte m-au echilibrat și aproape că am leșinat, am pledat cu el și am întrebat ce nu a mers, dar a refuzat să spună ceva, în aceeași lună a părăsit casa și m-a lăsat în pace cu copiii și să fiu sincer nu mi-a fost ușor, chiar i-a spus surorii sale să mă ajute să-l rog să mă ierte dacă l-am greșit fără să știe și toate pledoariile cad pe o ureche surdă. Am căutat ajutor de pe o platformă diferită, dar toate nu au reușit până când am citit un articol despre un om spiritual, un caster vrăjitor, numit Dr. Ajayi, i-am explicat problema mea și mi-a spus să ofer câteva informații pe care i le-am dat, mi-a spus că soțul nu se află în spiritul său potrivit, că este manipulat de o altă femeie, de aceea este în căutarea divorțului, dar mi-a spus să nu mă îngrijorez că peste trei zile toate grijile mele vor fi terminate și spre marea mea surpriză după vraja a fost aruncată de Marele Dr Ajayi, soțul meu a sunat că se îndreaptă înapoi acasă și chiar m-a întrebat cât timp a fost departe de casă, sunt foarte fericit că mariajul meu este salvat de marele vraci caster numit Dr. Ajayi, divorțul nu se întâmplă niciodată, am primit o promoție la locul de muncă, totul din viața mea se îndreaptă spre bine, iar marele vrajitor, Dr. Ajayi, trebuie să mulțumesc pentru toate acestea. Dacă aveți o problemă conjugală, dacă sunteți în căutarea fructelor pântecelui, dacă doriți să vă întoarceți fostul iubit, dacă doriți numere norocoase pentru loterie, dacă aveți nevoie de o vrajă de protecție, vraja pentru bogății etc ... Sunteți liber să-l contactați pe dr. Ajayi pentru orice fel de lucrare de vrajă și veți fi pentru totdeauna minunat pentru că toate dorințele inimii dvs. vor fi îndeplinite. Îl puteți contacta pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp +2347084887094.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-am văzut niciodată făcând asta cu luni în urmă, dar pentru că sunt fericit și vreau ca alții să-și găsească liniștea sufletească în casele lor matrimoniale sau în relația lor, am decis să împărtășesc întâlnirea mea cu Dr. Ajayi. Sunt căsătorită și am trei copii de 13 ani și lucrurile au fost foarte grozave cu soțul meu. Acum vreo 3 ani, soțul meu a început să mintă, să înșele, să se afemeieze în afara căsniciei noastre și eu nu mă simțeam confortabil, așa că am stat o noapte gândindu-mă fără somn. Mi-am luat telefonul și mergeam pe internet când am văzut un articol intitulat. PROBLEME PE CARE CELE MAI MULTĂ OAMENI ÎN CĂSĂTORIE AU FOST REZOLVATE DE DOCTORUL AJAYI. L-am contactat și am discutat despre problemele mele de căsătorie și a concluzionat că o vrajă a fost făcută asupra soțului meu de o altă femeie" al cărei soț nu mai este, așa că am trecut prin procese și s-a făcut o incantație pentru a-mi elibera soțul și asta l-a făcut pe soțul meu să se oprească. conduita lui greșită în căsnicia noastră și acum soțul meu a fost pe sine, această mărturie este de a sfătui oamenii de acolo să nu se despartă niciodată de căsnicia lor, ci să caute soluții în locurile potrivite. Puteți contacta Dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber :+2347084887094 Sau e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru o soluție de durată.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu și fostul meu soț am reușit mereu să rămânem prieteni după divorțul nostru din februarie. Dar mereu mi-am dorit să mă întorc împreună cu el. Am vizitat pagina Dr. DAWNs când am văzut o mulțime de comentarii bune despre ritualurile dragostei, visul meu era să încep o nouă pagină cu soțul meu și să trăiesc fericit cu el. L-am rugat pe doctorul Dawn să pregătească un ritual de reconciliere și el a acceptat. După 48 de ore, ritualul a funcționat pentru mine și soțul meu a spus că îi pare rău pentru toate faptele sale greșite. Soțul meu s-a întors și ne pregătim cum să mergem în instanță și să ne retragem actele de divorț cât mai curând posibil. Acesta este nimic mai puțin decât un miracol. Mulțumesc Dr DAWN pentru ritualurile tale puternice. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a aprecia munca ta bună. Cere-i ajutor. Whatsapp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere