23 aprilie 2012

Gheorghe. My sweet dragon fighter :)

Când era mic, Gheorghe a fost poreclit de către Diana bebe zen. Ei bine, vremurile acelea au apus demult. Gheorghe, în ciuda aparenței serafice. este un adevarat prinț războinic. Are o duioșie și finețe inegalabile, comparabile doar cu puterea și independența de care dă dovadă.
Viața nu a fost tocmai blandă cu el, de la 2 ani și un pic e în deficit de mamă, așa cum i-ar fi trebuit lui, și cu toate astea, și-a îndurat suferința cu grație și curaj. Nu a abandonat, nu a capitulat, nu s-a resemnat. Pentru că e sigur pe el și știe precis cum trebuie sa fie așezate lucrurile. Gheorghe e cavalerul neînfricat și nobil al familiei, e sursa noastră inepuizabilă de drăgălășenie și iubire, e cel mai descurcăreț copil (face și cumpăraturi de unul singur, la 4 ani și 7 luni), are o voință de fier și, chiar dacă nu are avea toate aceste calități, tot nu ar conta, succesul lui e garantat. Pentru că prințul Gheorghe este ireal de frumos, la trup și la suflet.10 comentarii:

 1. Ce mare s-a facut, e un frumos. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Si la multi ani de ziua numelui, da! Sa fie sanatos si fericit!

  RăspundețiȘtergere
 3. vezi, ar trebui sa inveti o lectie de tenacitate de la el :). desi, parca, totusi... el de unde o avea calitatea asta? nu de la mama lui? <3 la multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 4. daaaa. invatam unii de la altii :)

  RăspundețiȘtergere
 5. La multi ani de ziua numelui, Ghe!
  Frumos mai e :)

  RăspundețiȘtergere
 6. La Multi ani dragonului tau! E un luptator adevarat!

  RăspundețiȘtergere