8 august 2013

Scurt si la obiect.Tot Sofia



Zilele astea am nevoie de un buton de Switch, sa trec de la copii la organizare la compozitie si tot asa...nu-mi iese, e greu, imi place tare, dar nu reusesc sa nu ma plang.
Nu-i nimic, bine ca daca ii gnor eu, nu ma ignora ei pe mine, e unul dintre multele bilete pe care le primesc, timpii cu ei sunt furati, cate o imbratisare in timp ce raspund la vreunul dintre cele 201 mailuri pe zi (le-am numarat ieri, astea erau doar de bussines, restul nu se mai pun), dimineata in timp ce imi fac cafeaua imi povesteste ce a visat noaptea, cand nu mai pot si nu mai pot il chem pe Ghe la o tura de imbratisari si glume sau o pun sa-mi scrie o poveste sau o adeverinta de cea mai rea mama din lume :)

Dar tot mama denaturata se cheama ca sunt, cel putin pana la 2 septembrie....
Dar bine ca ei sunt in vacanta si viata le curge diferit, fara sa aiba nevoie de mine prea mult, cate-o mancare si cate o prajitura sunt de-ajuns, au prietenii de pe strada, muntele , bicicletele, trotineta , rolele, mama e oricum undeva unde poate fi deranjata oricand :) .....si mai au doua arme: iubirea si inteligenta.

 NU Uitati ca azi ESTE zi de gandire:)





3 comentarii:

  1. O adevarata bicuvantare si pentru mine sunt vacantele astea de vara cu cate douazeci de prieteni de pe strazile din jur cu care alearga ore intregi pe biciclete, role, joaca fata ascunselea, leapsa , etc timp in care fac si eu tot ce nu am reusit a face ultimele luni cu scoala, activitati extra si altele.
    Daca ar tine pana prin noiembrie tare fericita as fi... :)
    Nu te mai gandi ca esti "cea mai rea mama din lume" pentru ca nu esti in programul lor de vara. Vacanta e vacanta si e timpul pe care si-l organizeaza singuri . Cand au timp de noi stiu unde suntem. E absurd sa le organizezi ca parinte pana si amaratele aseta de saptamani pe care le au fara program.
    O vara frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa gandesc si eu , si nicio compozitie sau festival din lume nu ii impiedica sa intre alergand la mine in birou daca au chef de...orice au chef in secunda aia:)

      Ștergere
  2. Gindeste-te ce fac mamele care merg la servici. Sint plecate de acasa un numar de ore si toata lumea e OK cu asta. proboali ca si compozitorii ca si artistii plstici ar avea nevoie de un atelier de creatie care nu e acasa.
    Daca ai avea 5 ore pe zi numai pentru tine cred ca ar fi OK. Succes. Hemingway se scula la 5 dimineata ca sa scrie si pina la 10 am cind se scula nevasta si cu prietenii, isi facuse portia de scris.

    RăspundețiȘtergere