17 aprilie 2010

a crescut

ne-a vazut coborand din tren si s-a bucurat teribil.
dar il interesa mai mult surioara. cam pana la ora de somn...n-a dormit dupa amiaza, asa ca pe la 8 i se inchideau ochisorii. Atunci si-a dat seama ca are si mama. A venit la mine in brate, foarte tandru,m-a pupat, s-a lasat moale, i-a chemat si pe tati si Fufia la dragaleala in patru. Eu, melancolica, il intreb:

- Eh, ti-ai dat seama ca a venit totusi mama?
el, rupand vraja:
-Da, cu tenu abastu!

8 comentarii:

  1. ce scump...eeeii nu te lasa ingrijorata, pentru copii relatia spatiu-timp are alte coordonate! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. tu ai fost acolo, pe fundal, doar ai venit cu tenu abatu, s-a putut bucura de surioara lui in siguranta data de prezenta mamei lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce scump auzi Fufia, un dulce :))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca ai venit cu tenu abatu, te asteapta un premiu la mine pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sabina, am deschis doar sa te salut insa m-a imoresionat micutul tau si de asemeni taticul lui. Pai daca se descurca ei doi singuri incusiv noaptea sunteti mareti...
    Al meu e inca abtibild la doi ani si 10 luni.Bravo lui Gheo.
    Tot albastre trenurile astea prin garile romanesti...

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte dragut :) Totusi, am vrea ca toti copiii sa fie fericiti si inconjurati cu dragoste, ca ai tai. In acest sens, noi am incercat sa intindem o mana de ajutor unor copii talentati, asa ca am lansat campania Cards of Joy. Vrem sa trimitem zece copii care iubesc pictura, dar lipsiti de posibilitati financiare pentru a-si cultiva talentul, intr-o tabara de creatie. Cum pot fi ajutati: tot ce trebuie sa faceti este o mica fapta buna, pe care apoi sa o descrieti pe http://cardsofjoy.heidi-chocolate.com/ . Astfel, la 250 de gesturi frumoase inscrise pe site, un copil va pleca in tabara.

    Speram sa gasiti un pic de timp sa descrieti o fapta buna pe site, ca sa putem face o bucurie copiilor! Va puteti incuraja si prietenii sa continue lantul de fapte bune inceput de dvs, transmitandu-le codul unic primit.

    RăspundețiȘtergere