27 ianuarie 2009

Ce faci atunci cand....

Nu te mai regasesti deloc?
incepi sa scotocesti prin obiectul acela mic, din piele neagra (sau imitatie cred...), in care tii diverse acte necesare accesului in diverse institutii:)
Ignori cu gratie fotografia de pe legitimatia de studenta...e facuta la 21 de ani, sa fim seriosi, cine mai arata la fel dupa 8 ani si 2 copii?
O ignori si pe cea de la permisul de biblioteca, e tot la 21 de ani facuta.
Pana si buletinul, cu poza aia de graviduta in 5 luni (dar totusi foarte slaba, daca te uiti in urma....) ....revenind, nici buletinul nu-ti mai spune cine esti.

Pana cand dai de hartia cea mai pretioasa, care nu te paraseste niciodata.
Desenul facut de Sofia la gradinita in ziua cand s-a nascut Gheorghe.
Acolo mama e o printesa frumoasa, inconjurata de inimioare, flori, o pisica, un pom cu mere, un soare cu ochi, nas si gura....


Va pun si poza imediat, numa sa se incarce bateria la digital.

3 comentarii:

  1. ce dulceeeee

    mi-ai amintit de o zi nasoala, eram in mall si ma luase o stare aiurea, vedeam numai gagici aranjate, aratoase, potentzate cum s-ar zice :)))...
    am intrat intr-o cabina sa probez niste blugi, evident imi erau mici, m-am vazut cu becul deasupra capului ca eram nevopsita si cu parul ars, mi-am vazut fatza neingrijita, colacii de pe burta...efectiv ma luase plansul.

    si cum stateam si imi plangeam de mila cateva minute mai tarziu in fata fantanii, am vazut o fetita care a inceput sa se joace printre jeturile de apa. sarea atat de fericita si canta...facea scheme de balet..

    a durat o fractiune de secunda sa imi dau seama ca sunt o mega idioata, ca sunt lucruri infint mai importante decat blugii 36 si ridurile de pe gat (mi-ai bagat cuiul asta acum ceva timp :P).

    RăspundețiȘtergere
  2. ai inceput si tu cu ridurile de pe gat? hmmm:)) Credeam ca numa eu am boala asta:D
    si pe mine ma apuca uneori disperari de genu asta, deocamdata am adoptat solutia "evitam mallurile"
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. nimic mai frumos ca o mamă, mai ales în privirea copilui ei! :))

    RăspundețiȘtergere