19 iunie 2009

A reusit cineva....

Sa impacheteze o casa intreaga cu un copil mic , febril, mucios si care vrea NONSTOP in brate , plus o fetita mai mare care declara f ferm ca pe ea "n-o mai asculta nimeni de cand cu renovarea asta plictisitoare?"
daca da, va rog spuneti-mi cum va organizati.
Si nu, nu nu pot sa arunc tot:(
Eu as arunca, dar....

PS. Ma iertati, dar nu renunt la tonul plangacios. E tot ce mi-a mai ramas autentic :))))))

7 comentarii:

  1. Off, pupici, sănătate și spor la treabă!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai pui copilul in wrap, in spate si pe cea mare o convingi cumva ca poate fi amuzant cu renovarea, sa participe si ea la impachetat. dar daca pe tine te vede plangacioasa, normal ca o sa i se para o corvoada plicticoasa. eu impachetam cu mare veselie, ma gandeam ca o sa ajungem la mai bine, ca efortul merita osteneala. si copiii erau si ei veseli, vroiau sa ma ajute sa lipesc cutiile, sa scriu pe ele ce contin. sau nu poti angaja pe cineva care sa se ocupe de impachetat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Neplacuta ocupatie impachetatul, am experimentat si noi de destule ori.
    Multa sanatate lui Gheo!
    Eu insist cu uleiul de peste, sa stii. Sint sigura ca v-ar ajuta sa mai scapati de viroze.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc tuturor!

    Adriana, dureaza de mult, de aia reactiomnat Sofia asa, la inceput era f cooperanta. Cu moaca mea ai dreptate suta la suta, nu ajuta pe nimeni:D

    O sa le dau uleri de peste in mod sigur, dar acu e asa un haos incat normal ca nu le trece cu praful si dezordinea din jur.

    RăspundețiȘtergere
  5. Spor la impachetat.Si noi ne-am mutat anul trecut insa eu am facut altfel: eu ieseam cu copiii in parc in fiecare zi 2 ore si in timpul asta sotul cu fata cea mare impachetau.Tot ei au organizat casa cea noua, bineinteles cu riscurile de rigoare .Am trecut insa peste faptul ca dupa ce am ajuns pasta de dinti am gasit-o de exemplu in dulapul de bucatarie si multe altele.Cei mici nici nu au priceput de fapt mutarea decat atunci cand vedeau incet incet cum li se goleste camera.
    PS: "Tasty fish oil" ii dau eu baiatului .Are si vitamina C in el.

    RăspundețiȘtergere
  6. lasa ca trece, cine o sa aiba casa frumoasa dupa? :)

    RăspundețiȘtergere