6 octombrie 2011

incepem sa exageram

programul fetitei mele devine absolut nebunesc.
Trebuie sa ma gandesc la optimizari. Daca as fi sanatoasa, ar fi simplu, dar eu NU sunt si nu o pot ajuta. Singura nu are cum sa faca fata.
Pana le gasesc, va las aici o maxima care mi s-a revelat in dimineata asta:
In copilarie, copilul are o singura treaba: sa afle cine e. ATAT.

8 comentarii:

  1. Stii ca l am duss azi la scoala pe horia dupa ce a venit de la pescuit , iar cu bunicul lui,(n a mai fost din vara) si i am si zis cat ma bucur ca face toate lucrurile astea pe care vrea sa le faca pt ca e prea trist sa fii copil in ziua de azi cu toate obligatiile si competitiile ce ti se cer.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am luat deja hotararea ca anu asta nu mai merge la concrusuri, doar la mate la Arhimede si la romana om vedea noi la care, probabil lca calator printre randuri care e primavara. Atat.

    RăspundețiȘtergere
  3. as vrea sa pot spune ceva.. dar nu pot sunt muta in fata suferintelor voastre si a famiilor voastre.
    Sunteti admirabile, Doamnelor! ... si stiu ca veti reusi, cumva, sa le rezolvati pe toate, sa impacati pe toata lumea... chiar daca uneori pare greu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga "Degetica" permite-mi sa-ti pun la suflet un gand:

    “A avea încredere în Sine înseamnă să îţi ancorezi încrederea în Dumnezeu. De aceea încrederea în Sine nu are legătură cu ce ai, cu ce ai dovedit că poţi, ci cu ce EŞTI. De aceea când nu ai nimic, cand nu ştii ce să faci, când nu ştii cum te vei descurca, când nu ştii ce răspuns vei da, când nu ştii cum să rezolvi o problemă, SĂ AI ÎNCREDERE ÎN TINE. În divinul din tine. Pentru că numai divinul din tine îl poate auzi pe Dumnezeu când stă la taifas cu TINE.”Camelia Patrascan

    Multa sanatate!

    cu drag,
    ANgela

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  6. poate ar fi bine sa iei pe cineva sa te ajute, daca problema e la tine.Dar doua concursuri mi se par destule.Noi aveam olimpiada la mate si la romana,ca sa se aleaga cei mai buni, nu ca sa bifezi la dosar, cum e azi.

    RăspundețiȘtergere
  7. cu concursurile e simplu. Mai greu e cu pian, karate, ar fi vrut balet.
    Drumurile ma omoara adica.

    RăspundețiȘtergere