10 aprilie 2009

Ce-a fost mai intai, oul sau gaina?

Atentiune, urmeaza un post frivol de tot, departe de Functia memoriei in compunerea timpului muzical :))
_____________________

Visul meu frumos cu slabitul incepe sa se dilueze in crunta realitate. De cum am terminat cu examenu am luat rapid 700 de grame inapoi.
Nu ma ingrijorez, o sa continui sa manac corect si ma apuc de sport.
Dar am o problema extrem de feminina:)
Rugam eventualii cititori de sex masculin sa treaca peste , pt ca va fi destul de plicitisitor. Asta nu inseamna ca nu accept sfaturi de la oricine:)

Asa ca, blogosfera feminina, heeeelp! Big time! Va astept la fileu :))

Aruncam majoritatea chestiilor din dulap pe masura ce dau jos, kile sau mai rabd un pic si-mi iau haine cand ajung la tinta?
Cum o fi mai bine?
Bineinteles ca nu vreau sa fac investitii majore acuma, si am o senzatie nasoala, cum ca daca-s grasana oricum nu merit chestii frumoase de imbracat, dar mi-e sa nu fie o atitudine mult prea copilaroasa.

deci, cum sa fac?? Ada, tu cum ai face?


19 comentarii:

  1. O solutie ar putea hainele elastice: blugii strech, bluzele cu elastan, care oricum vin si dupa ce slabesti. La fel si hainele cu croiala mai larga.
    Si apropo de slabit: eu personal am reusit sa slabesc destul de rapid dupa ce am intarcat, prima data 8 kg in 2 luni, iar acum, 6 kg in prima luna. Mi se pare ca atunci cind alapteaza, organismul tine cu dintii de rezervele de grasime din organism. Poate nu e valabil pt toti, dar la mine asa a fost.
    Oricum, multa bafta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. mda, da acu se muleaza pe toate curbele mele apetisante, ca sa zic asa :D
    S-ar putea sa ai dreptate cu rezervele, la Sofia insa am slabit f f repede, insa nici nu prea m-am ingrasat, 13 kile.
    la Gh am luat imens, 25....kilele corepsunzatoare ingrasarii la Sofia le-am dat jos, plus inca cateva, acu merge mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, stiu ca nu e valabil pentru toti, si nici macar pentru aceeasi persoana, cum e cazul tau. Oricum, metabolismul se incetineste cu virsta si e din ce in ce mai greu sa mentii aceeasi greutate.
    Cit despre curbe, poti sa spui ca e o dovada de feminitate, na! :-D sotul ce zice? daca ii plac, care e problema? :-D
    Stai linistita, o sa slabesti, mai lent e cel mai sigur. Ai sa vezi ca la anul pe vremea asta ai sa fii deja cu talie de viespe, sint convinsa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca un truc: alege imprimeuri mari, dungi verticale, haine cu cusaturi/pense verticale vizibile, subtiaza macar optic :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ah, Sabina, de aceeasi problema sufar si eu, snifff
    si uite, la mine nu mai are nici o treaba cu alaptatul, mai degraba cu un exces de bunataturi, si odata intrata in asta, nu mai reusesc sa ma opresc (ciocolata, bat-o vina)
    cu hainele, la fel....cind am vazut ca iar trec la 38, ca o rochita ce-mi placea a trebuit sa o returnez caci nu reuseam sa o inchid, ca balanta de fapt nu mergea bine si ma amageam cu kile mai putine decit am in realitate...hm, da, am fost dezgustata
    acum smotruiesc de cu zor si in doar citeva zile am dat 2 kile jos, is multumita dar cind arunc un ochi in oglinda, asa , din fuga, caci de studiat nu mai suport sa ma studiez in oglinda, ma oripilez iar
    noh, deci ne motivam???
    eu am fost multa , multa vreme complexata; si poate din pur egoism sau futilitate, imi doresc dintotdeauna sa fiu...nu stiu, frumoasa, atragatoare
    silfida n-am sa fiu in veci, o stiu, dar as putea fi...normala
    si sincer, frustrarile legate de acest aspect sint pentru mine la fel de importante ca oricare altele, suferinta la fel de mare, chiar de-i dau eu aparente de indiferenta uneori
    asa ca..te inteleg

    RăspundețiȘtergere
  6. haha, pt sot e destul sa-i zambesc, din punctul asta de vedere sunt o norocoasa:))
    merci mult de sustinere , pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, Teodora, dar tu ESTI frumoasa, sa nu mai spui ca nu esti niciodata despre tine:)
    Da, ne motivam, pentru ca a te simti bine in pielea ta e extrem de important.
    Cand ma gandesc la vremurile cand aveam 52 de kile si mi se parea ca sunt imensa...Si asta era dupa Sofia!!! Acuma tot asa, imi doresc sa fiu normala doar, sunt o femeie cu doi copii, nu mai caut sa impresionez niciun don Juan:) dar vreau ca exteriorul sa-mi fie la fel de drag cu interiorul.
    Si nu mi-ai zis cum rezolvi tu cu imbracatul:)
    daca ar veni si Diana (cu d ) nitel p-aici....:))))

    RăspundețiȘtergere
  8. deci cu imbracatul....de o vreme m-am indragostit de pantalonii super largi, gasesc ca-s mai acceptabili
    ok, cind voi slabi vor fi cu talie joasa , ha, ha, cade bine, caci majoritatea is mai degraba pantacourt decit pantalon, cu un cm-doi mai scurti (dar deh, talia mea mica, 1m55, ma obliga)
    fuste...regasesc placerea de a pune fuste pina la jumatatea gambei (eram mai degraba in extreme, fie lungi de sterg pamintul, fie scurte), nu prea largi si gata
    rochii...care subliniaza talia si ascund celelalte (bon, ramine o burta vizibila)
    acu' taman mi-am luat niste tunici cu talia sub sini (asa, talie elastica in general, sau prinsa cu o centura de efect)...gasesc ca-s bune
    si cu niste sutiene de buna marca, push-up cit se poate (ca s-au pravalit de tot sinii mei si-asa mici), pot sa-mi pun si-un decolteu....cit de mare
    in rest, am un carton de haine ce-mi plac mult, in care sper sa mai intru vreodata...astept, astept....(pina m-oi hotari sa le dau)
    drept sa spun....caut haine in care sa ma simt bine, camasi oarecum ..uf, cum sa le spun??? cambrate un pic pe talie, suficient de largi insa ca sa nu se muleze
    noh, cam asta e cu imbracatul...daca imi mai vin idei, revin
    ah, cit despre sot...si-al meu zicea cind luam cite trei-patru kile pe luna in sarcina ca ma "implinesc" haha
    acu' ne plingem amindoi, el ca are burta si nu mai intra in aceeasi marime de pantaloni ca acu' zece ani
    asa ca ne punem amindoi la regim...dupa Paste

    RăspundețiȘtergere
  9. ah, si de m-ai vedea in realitate, Sabina...n-ai mai zice ca-s frumoasa; nu te increde in una-doua poze reusite

    RăspundețiȘtergere
  10. Merci frumos, mi-ai dat o groaza de idei:)
    si n-am crezut o secunda ca esti asa micuta:), am crezut ca esti mai inaltya ca mine, eu am impresionanta inaltime de 1.61, 1.62....:))))))

    RăspundețiȘtergere
  11. poza nu minteeeee (prea rau :D, eu nu suport sa fiu fotografiata , LOL)
    daca io am zis ca esti frumoasa, esti frumoasa si gata, hahahahahaha:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. hihi, sint mica....asa ca sint imperios necesare incaltarile cu toc (si ce aiurea ma simteam in sarcina, cu peste 25 de kg in plus, cu picioare umflate, cind mai reuseam sa pun doar niste balerine extrem de plate si joase, dar confortabile)
    cit despre pantaloni, tind oarecum spre pantalonii aceia -fusta, stii tu, cu o talie normala si largi, cit de largi in jos
    pulovere nu prea port, nici iarna, rar de tot
    ah, si pentru fuste, cauta colanti care afineaza gambele, eu luasem ceva gen sculpture etc si mi se pareau super, ba am indraznit cu asa ceva sa pun si o fusta undeva deasupra genunchiului

    RăspundețiȘtergere
  13. meiiiii
    pozele de le postez pe ici pe colo is alese pe sprinceana, facute de al meu cind ma prinde in momente bune
    (ca pe celelalte le ascund, hihi)

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu m-am ingrasat tot 25 de kile in sarcina, dupa ce am nascut in primele 3 luni nu slabeam deloc, aveam o mare pofta de dulce, apoi am inceput sa dau jos, si acum sunt la greutatea dinainte de sarcina. N-am nici un merit, eu sunt slabanoaga de fel, poate doar pe acela ca mai uitam sa mananc.
    Haine mi-am luat pe parcurs ce am slabit, dar nu-s prea pretentioasa, blugi, tricouri, d-astea. Acum n-am chiar nimic pentru vara, alea de vara trecuta imi sunt largi.
    Si sa stii ca meriti haine frumoase chiar la greutatea actuala, tu esti o dulce oricum si chiar le meriti

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu cred ca pe masura ce ar ramane mici (hainele din dulap) le-as da.In felul asta nici nu faci o investitie mare dintr-o data la sfarsit si iti cumperi treptat haine pe masura ce slabesti.In afara de asta nici nu se supraincarca sifonierul cu haine de diferite marimi.este si ordine tot timpul in el cred asa pentru ca este o chestie mobilizanta si vor fi si copiii incantati ca mami tot timpul ia cate ceva nou-chiar daca va fi doar un tricou.
    Succes la slabit.

    RăspundețiȘtergere
  16. Adra, merci frumos:)te invidiez ca ai slabit asa fara sa faci nimica:)), da pt ca esti la primul copil te iert :D, si eu dupa prima sarcina am redevenit silfida imediat

    Maria, le dau deja :))
    Fata mea insa e tare nemultumita daca eu imi cumpar ceva nou si pe ea o uit :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Auzi...eu zic sa mai ai nitica rabdare,sa atingi tinta propusa si apoi sa dai iama in magazine :)
    Acuma ca tot sunt in devenire "Balena"...te-as ajuta cu vreo 3-4 kg :D,adik te-as scapa de ele.
    Cand era sora mea la dieta...a zis ca pana nu atinge greutatea ideala nu-si mai cumpara nimic de imbracat si nu se mai vopseste :D(ea fiind blonda iti dai seama ce inseamna asta).La ea chestia asta a functionat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi permit sa ma bag si eu in discutie, perso nu ne cunoastem, doar ca frecventam forumuri comune.
    As spune sa nu mai fii asa dura cu tine, desi ma confrunt si eu cu aceeasi problema...lupta cu Kg in plus...
    As spune ca lupt zilnic, mi-am schimbat radical modul de a ma alimenta, putine grasimi in alimentatia mea, nu ma privez, incerc sa fiu rezonabila in tot si incerc sa fac si sport atunci cand baby sitterul perso(sotul)e disponibil.
    Dar nu intotdeauna rezultatele asteptate sunt la rendez-vous! Si incep incet incet sa ma impac cu imaginea pe care oglinda mi-o intoarce, sa-mi spun ca am totusi doi copii pe care Eu i-am purtat si corpul de domnisorica nu mai vine...60 in talie sigur nu voi mai avea vreodata :(
    Hainute eu zic sa-ti cumperi dupa fiecare victorie atinsa...sa zicem ca-ti pui in cap -2kg in 10 zile, ceea ce e rezonabil si fezabil. Cand ai ajuns la tinta, hop iti cuperi ceva care sa-ti ridice moralul(si la d-soara Sofia normal). Eu asa am procedat si sincer mi-a facut tare bine la moral si ma motiva mereu pt. urmatoarea etapa.
    Ideile Teodorei despre vestimentatie suntdelicioase, cel putin bluzitele, am sa-ti las un lien cu un site cu haine de vanzare ca sa-ti faci o idee mai ampla.
    Haide, capul sus si fii sigura ca poti..O printesa poate !
    Si lienul:http://fruitrouge.com/
    Trebuie sa te inscrii, e gratuit si fara nici o obligatie.

    RăspundețiȘtergere
  19. multumesc mult, delfinut:), ma uit acuma pe site.

    RăspundețiȘtergere