30 iunie 2010

BMI

Normal weight = 18.5-24.9
Your BMI = 21.3

Atunci imi explica si mie cineva de ce oglinda imi spune in continuare overweight?


In rest, in seara asta vernisaj, maine plecat la 2 Mai. Dar iau laptop si net la mine pentru transmisii de la fata locului. Si aparat foto, bineinteles... :)

6 comentarii:

  1. Am acelasi BMI - bine, totul pana la zecimale. si aceeasi problema. La mine e burta :)) si parca si umerii mai rotunzi decat pe vremuri. Distractie placuta la mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. ca bmi-ul e intotdeauna mai indulgent decat suntem noi cu noi insine.
    cu acelasi bmi ca si tine, tot ma consideram cu 5 kile-n plus.
    dar eu zic ca bmi-ul corect e acela la care te tu simti bine (la mine e 19-20); cel de pe net nu calculeaza forma fizica, tonusul, etc..

    RăspundețiȘtergere
  3. da, exact cu 5,6 in minus ma vad si eu....si problema e ca acuma n-am voie cine stie ce sport....

    RăspundețiȘtergere
  4. sabina, dupa cum spune si gratiela, bmi-ul corect e ala la care te simti bine. nu ala la care te vezi bine in oglinda. mai mult, tu stii oare cat din corpul tau e carne si cat e grasime? poti sa ai bmi de 18, dar daca esti doar grasime si carne flasca ce te faci? mai bine un pic impanata decat atarnata. zic eu.

    plus de asta, ca sa iti dau un exemplu. eu daca scad sub 53, deja nu ma mai simt bine fizic. sunt obosita, sfarsita, deprimata samd. acum am 52,7. ghici cum ma simt?

    s-ar putea sa ajungi la alea -5 kile pe care le tot visezi tu acum ca se tireaza, si sa vezi ca parca nu e chiar totul roz...

    sau mai rau, sa ajungi la alea -5 kile, si sa mai vrei inca -3 si tot asa. si sa intri intr-un cerc tare vicios, din care greu de tot se mai iese, si nu mereu cu mintea intreaga...

    nu vreau sa fiu bau bau, dar asta e realitatea. plus de asta, zi-mi si mie: crezi ca al tau barbat te va aprecia mai mult, te va iubi mai mutl decat acum? NU. si atunci la ce bun? nu imi zice ca e pentru self esteemul tau ca e fumata de mult....

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, Bogdana, ai perfecta dreptate.
    Cred ca din cauza ca am fost atat timo grasuta acuma ma vad distorsionat. Doar m-ai vazut ieri:)
    Cred ca sufar si din cauza obrajilor umflati....si cum zice zoozie cu umerii, si la mine si bratele.

    Insa azi am intrat in pantaloni de la 22 de ani...deci e clar ca e buba la cap plus medicatia asta dubioasa.
    Gata, m-am calmat:), barbatu ma iubeste si la 80 de kile, ba chiar rade de mine , zice ca ma fac prea competitiva si el o sa sufere:P

    RăspundețiȘtergere
  6. deci pana la urma un pic de sport- picul ala care ti se permite. pt brate si umeri gasesti exercitii usoare si daca mai gasesti si un pic de rabdare, intr-o luna te faci.. boboc!
    iar cu "obrajii umfalti" sigur arati si vei arata tot timpul mai tanara (cam asta e regula pe care o cunosc eu).
    stii? partea aia plina a paharului.. poate fi la fel de reala ca si cea goala.

    RăspundețiȘtergere