1 martie 2012

live blogging from AKH

Stie toata lumea ce boala am. in mod sigur nu o sa mi se scoata vreo masea in loc de splina. stau in salon cu doua doamne slabite si foarte bolnave, cu tot felul de tuburi din cele mai neobisnuite locuri iesindu-le amenintator. ma simt cam ametita si pierduta, dar doar fizic, psihic sunt f ok, nu mi-e frica. Mi s-a explicat f clar ce se intampla. mai intai ma gaureste in vreo 5, 6 locuri, apoi doua ore tot scobeste la mine. urmeaza maximum 2 ore in reanimare, dupa care in salon. 5 pana la 7 zile de spitalizare si dupa aia mai vedem, hematolog, din nou post op control samd. singura chestie e ca desi se straduiesc, NU reusesc sa imi dea mancare fara sare. Voi fi, asadar, singurul pacient din istoria medicinei care va iesi de la o operatie majora cu vreo 5 kile in plus. DAMN. Asta chiar ma enerveaza teribil :( 

Dar de ce povestesc eu asa ceva, cand ieri am fost la recitalul anului. Nikolai Luganski, Brahms variatiuni, Liszt, sonata 1 de Rachmaninov si 4 bisuri fermecatoare. Un om de o caldura sufleteasca teribila. Calm, normal, dragut. Are 3 copii :) Ne-am facut poze si am vorbit, cu Adriana bineinteles langa mine pe care am scos-o din casa special pt concert. ce mi-a dat special acest recital, in afara de muzica foarte, foarte frumoasa, a fost sentimentul ca omul acela face ceva bun, solid, clar, din inima si mai ales din cap. Piesele erau conduse in curba emotionala si intelectuala absolut magistral. Tehnica, impecabila, despre asta nici nu trebuie vorbit, insa un piannisimo rotund si profund, sau cristalin, un forte generos si cald, o usurinta modesta, fara show, fara emfaza. 
M-am indragostit :adica am un nou interpret preferat :)

11 comentarii:

  1. Sabina spun o rugaciune!Va fi bine si operatia va reusi!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa fie bine! o sa fie bine! o sa fie bine!

    eu ma straduiesc sa uit ca pe 29 martie trebuie sa-mi scot un mic nodul dintr-un san, ca altfel o iau razna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai Cris cu d0-asteas imi vii :(((
      iti tin pumnii si ai grija de tine.no stress, floricele, zen :d

      Ștergere
    2. multumesc la fel; fata de operatia ta, la mine e vorba de o operatie "minora"

      multa sanatate si sa se rezolve toate problemele

      Ștergere
  3. Maica Domnului sa te acopere si sa te pazeasca de tot raul!Dumnezeu sa-i lumineze pe medici, si sa-ti daruiasca refacere usoara si sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa sanatate si recuperare usoara!

    Habar n-am cum e, citisem acum ceva vreme pe blogul Marei Wagner ca trecuse printr-o operatie similara si recuperarea nu a fost deloc usoara, dar speranta ca apoi te vei simti mai bine e mai importanta ca orice!

    Te asteptam cu vesti proaspete si bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. va multumesc,Doamne ajuta !
    la mine e laparo ca astia nu taie cu una cu doua.

    RăspundețiȘtergere
  6. ok, dege, trimitem vibrații pozitive de la distanță. țin'te bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. O primavara frumoasa si sigur totul va fi bine

    RăspundețiȘtergere
  8. Multa sanatate Degetico, sa treci cu bine peste toate. Te salut de la 500 de metri distanta de AKH.

    RăspundețiȘtergere