22 martie 2012

My girl

Sofia a castigat luna asta premiul 1 la Concursul national de creatie Carmen Sylva, sectiunea desen, grupa de varsta 7-14 ani. Ea are 9 ani. Eu i-am trimis desenele in ultima clipa, total la plezneala, ca sa nu regret ca nu am incercat. Si iata!!
Vernisajul si premierea vor avea loc la Pelisor, Sinaia, pe 31 martie, inca nu stiu ora, dar am sa va anunt, in caz ca vreti sa o vedeti live . Ca altfel  expozitia dureaza toata luna aprilie.
 Iar astazi am descoperit cateva dintre minunatele ei desene si picturi facute cat am lipsit, m-a lasat sa scanez doar doua.
Cel pictat si desenul chiar de azi, dupa ce aseara tarziu a rasfoit cu mare interes albumul cu desenele lui Klimt, prezentate in premiera la muzeul Albertina din Viena si cumparat de mine cu pretul unei potentiale hernii de disc (Doamne fereste :D)
Asadar, i-au trebuit doar cateva minute nu ca sa copieze, ci ca sa observe fluiditatea si finetea liniilor. Asta numesc eu analiza intuitiva , sunt foarte, foarte mandra de my girl, mi-a dovedit ca a ajuns la varsta la care poate cerceta fara sa plagieze, desenul doar e in universul ei intim dpdv idei. Si nu are nevoie inca de alte lectii.



Copyright: Ada-Sofia Ulubeanu

13 comentarii:

  1. Superbe desene, am ramas masca...a evoluat foarte mult. Felicitari, ai de ce sa fii mandra! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-ti traiasca, deseneaza superb!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări! Sofia deseneaza foarte frumos!! Andreia

    RăspundețiȘtergere
  4. ha! stiam eu ca o sa ii placa ;))! bravo ei, fata talentata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos!!! pupam pisoiul talentat!!!

    RăspundețiȘtergere