3 ianuarie 2013

Happy

E clar, am o personalitate un pic schizoida,  dupa maxima anxietate de final de an, cu Sofia bolnava si munca imposibil de terminat,  apoi oboseala extrema dupa ce am pus ultima nota la compozitie, acum ma simt fara niciun motiv fericita si foarte increzatoare. Adica, sigur, fata e bine, soarele straluceste, am facut ieri briose patrate si a doua tura de biscuiti, si inainte ditamai cratita (oala!) de ghiveci de legume pe care l-au mancat pronto toti mofturosii familiei, m-am simtit si eu gospodina pentru o zi :),  noroc ca nu ma tine mult si ca am o suta de alte proiecte in desfasurare.
 M-a binedispus imens si primu hater dupa 4 ani si jumatate de blog, numai bine venit dupa uuun pic de regret ca n-am apucat sa ma vad cu niste prieteni dragi, dar sa nu fortam nota, faptul ca am avut-o pe Monica de Craciun a fost un dar nesperat pentru care nu pot fi destul de recunoscatoare.
 Am fugit sa imbrac copiii, e o zi frumoasa, cine stie cat tine, ca se anunta ninsoare.
 Pentru Sabina, sa inceapa vacanta, acum in 3 ianuarie la ora 11 :18 AM.

 LE. Fina si subtila Mihaela  s-a oprit pret de doua minute in drumul spre inima Transilvaniei doar pentru a ne imbratisa de An Nou, prilej pentru mine sa le ofer  , aproape la misto, compozitiile speciale din cuptorul Sabinesc.
 Am primit cea mai grozava cronica la o compozitie,  vreodata.

Trebuie sa spun ca deja celebrele patrate ale viitoarei celebritati Sabina nu isi merita ironiile adresate ieri, pt ca, desi arata ca niste proiectile, ele ti se proiecteaza in plinul papilelor tale gustative, impresionandu le definitiv. Marturisesc ca sunt f aproape de a prinde doua soapte din Innersoundul acestor neobisnuite muffin.


Intru aducere aminte, cu cateva minute inainte de cronica.


  

3 comentarii: