1 noiembrie 2012

Need Moral Hugs

Azi e o zi frumoasa pentru InnerSound Team.
La ora 19, la Conservator, Sala Enescu, Diana si Ada vor prezenta un material post Festival in cadrul Pecha Kucha, unde vor povesti celor care nu au ajuns in august sa ne vada ce s-a intamplat acolo. Ma puteti vedea si pe mine intr-o fotografie genaiala din prima seara, the Diva look, pentru ca prezentarea am imaginat-o impreuna, si au muncit-o apoi fetele, care vor fi extraordinare in seara asta, mergeti sa le vedeti!


La ora 19, dar a Vienei, cealalata jumatate a echipei, Catalin Cretu si cu mine, vernisam un InnerSpace fantastic, cald, boem, vrajit. Nu-mi vine sa cred ca de la fotografiile cu o sapuniera Canon din 2006 am ajuns aici. Sunt fericita, dar cu fluturi in stomac pana ma vad trecuta de momentul speech-ului.A fost un drum destul de complicat, am muncit mult pentru a ajunge in acest punct si  am nevoie de toate gandurile bune posibile, le primesc cu drag sub orice forma, dar mai ales pe blog:)
 Keep them coming!


7 comentarii:

  1. Sa stralucesti, sa iti fie bine , sa traversezi cu gratie emotiile speechului, din nou, sa iti fie bine si sa iti revina cheful de scris pe blog si de pus poze pentru noi, cei care te admiram din umbra de niste ani:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ginduri bune cite doresti, insa eu stiu ca nu vei avea nevoie de prea multe pentru ca totul va fi bine! Chiar foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa rupeti Viena! va pup tare pe amandoi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fruntea sus! Tin pumnii stansi, sa ai o seara minunata! O meriti!

    RăspundețiȘtergere